Breng uw merk in kaart

Breng uw merk in kaart

Breng uw merk in kaart

Werkt u met verdelers of verdeelpunten? Hebt u al stilgestaan bij hoe zij uw merk naar voor brengen en of dit wel uniform is en hoe u het wenst?
Met regelmatige evaluatieverslagen krijgt u een perfect zicht of de representatie van uw merk wel verloopt zoals u het wil.

Stel een checklist op die de verschillende categorieën omvat. Dit kan gaan van marketing (heeft uw verdeler de laatste promoaffiche hangen?, Staan de producten proper op het winkelrek?) tot support (kan de winkelbediende genoeg informatie geven als u een vraag stelt over een product) en eender welke categorie die u wenst te bevragen.

Op deze manier krijgt u een goed beeld hoe uw merk en producten worden vertegenwoordigd. Op het verslag zelf kunnen acties worden toegevoegd die uw verdeler helpen om nog beter uw merk te vertegenwoordigen. Indien u de evaluaties regelmatig uitvoert kan u ook de evolutie bekijken van uw verdelers.

U kan uw verdelers zelf toegang geven tot Inspectr zodat zij zelf de evaluaties online kunnen bekijken en hun evolutie in de verschillende categorieën. Deze toegang tot Inspectr is niet-betalend en volledig instelbaar door uzelf.

Interesse?

Wenst u onze software te gebruiken, of mogen wij u meer laten zien tijdens een demo ter plaatse,
aarzel dan niet ons te contacteren.
Ook voor algemene informatie zijn we bereikbaar.